Valencia CF25 mayo 2023

CRÒNICA | Derrota del València CF davant el RCD Mallorca (1-0)

Derrota del València CF davant el RCD Mallorca (1-0) en el partit de la Jornada 36 de LaLiga disputat en l'Estadi Mallorca Son Moix. Després d'una primera part ben competida pels nostres i en la qual Diego López va disposar d'una rematada en l'àrea xicoteta del conjunt balear que va traure ‘in extremis’ el portera rival, els locals van fer un pas avant en el segon temps i es van avançar en el marcador amb un remat de Muriqi que els dona els tres punts.

El València CF buscarà la victòria aquest diumenge davant el RCD Espanyol al Camp de Mestalla.

El València CF va saltar a la gespa de l'Estadi Mallorca Són Moix amb l'objectiu de sumar un resultat positiu. Ben posicionat, ordenat, segur i pressionant bé sobre el RCD Mallorca, l'equip va tractar d'avançar-se des dels primers compassos i va disposar d'una primera ocasió en el minut 23, quan Javi Guerra va penjar un centre en el cor de l'àrea buscant la rematada d'Hugo Duro.

Seria a la mitja hora, no obstant això, quan l'equip estaria més prop de perforar la porteria del conjunt balear. Centrava Samuel Lino des de l'esquerra i trobava en l'àrea xicoteta a Diego López, que amb una rematada una cosa forçada, a punt va estar d'anotar el 0-1, però el portera local va traure la pilota sota pals amb la punta del peu.

Segona part

Després del descans, a penes es va jugar durant una habitació d'hora. El València CF va disposar d'una rematada de cap que va acabar a les mans del porter del conjunt bermelló i en el 64’, en una jugada per l'esquerra, el RCD Mallorca va aconseguir avançar-se en el marcador. Kang In va posar la pilota al cap de Muriqi i el davanter va cabotejar a la xarxa per a posar el 1-0.

Just després, Baraja va donar entrada a Justin Kluivert i a Samu Castillejo tractant de trobar una reacció. Thierry va buscar a Hugo Duro, que apareixia per l'esquena de la defensa per a connectar un centre del portugués des de la dreta, però la pilota va acabar en els guants de Rajkovic.

En el 74’ van saltar a la gespa Alberto Marí i Cavani de refresc a la recerca de l'empat, l'equip va continuar intentant-lo i cinc minuts després el portera rival va traure una mà duríssima a baix per a detindre un gran tret de Kluivert.

Quasi sobre la botzina, André Almeida va protagonitzar un altre tret, però la defensa del RCD Mallorca el va tapar abans que arribara a la porteria.

El marcador no es mouria malgrat els esforços dels nostres i el València CF, que no pot sumar la tercera victòria consecutiva, tractarà de retrobar-se amb el triomf enfront del RCD Espanyol.

FIXTA TÈCNICA:

1. RCD MALLORCA: Rajkovic, Valjent, Hadzikadunic (Manu Morlanes, 76’), Copete, Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, 83’), Baba, Kadewere (Abdón Prats, 65’), Kang In (Josep Gayà, 83’), Amath (Jaume Costa, 46’) i Muriqi.

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R. (Foulquier, 83’), Diakhaby, Gabriel Paulista, Gayà, Nico (Justin Kluivert 66’), Javi Guerra, Diego López (Samu Castillejo, 66’), André Almeida, Samuel Lino (Alberto Marí, 76’) i Hugo Duro (Cavani, 76’).

GOLS: 1-0 Muriqi, 64’.

ÀRBITRE: Hernández Hernández (C. Canario). Amonestà a Kadewere, Kang In, Dani Rodríguez i Cavani.

VAR: González González (C. Castellano-Leonés).

Partido de la Jornada 36 de LaLiga disputado en el Estadio Mallorca Son Moix de Mallorca.